Tots els missatges de esartgaleria

QUI SOM

Esart Galeria ser fundada el juny de 1990, amb dues idees molt clares sobre el seu objectiu.
La primera és la d'oferir (al públic i concretament als amants de l'art) l'oportunitat de gaudir i poder escollir obres d'artistes seleccionats, en un espai cèntric, assessorant al públic l'obra més oportuna per a l'ocasió.
La segona és la de promocionar els artistes mitjançant exposicions sobre les seves obres, ja siguin individuals o col·lectives.
El fet de comptar amb dos espais propis per poder exposar, permet que un cop finalitzada l'exposició pròpiament dita en una de les sales, l'artista pot romandre un temps més amb algunes de les seves obres més importants exposades a la sala interior de la galeria, perquè el públic pugui seguir gaudint un temps més de l'obra de l'artista expositor junt amb l'obra d'altres artistes també expositors en aquesta galeria.
A això se li han de sumar diferents activitats relacionades amb l'art, com: presentacions de llibres, concerts de música, edicions de catàlegs, recitals de poesia, etc. Sempre amb la incessant voluntat de protegir i promocionar l'art en totes les seves vessants.
Aquest any ha sorgit la idea d'incorporar, en la programació d'exposicions, mostres d'altres cultures i països com Japó, França, Itàlia, Argentina, Corea, Rússia ... etc.
Diferents formes i estils de representar l'art. Diferents però molt valides, que ens ajuden encara més a enriquir la nostra idea principal.

"Fins i tot quan l'esperança i la ciència ens fallin, l'art sobreviurà. »
JANET OLIVERA (Temps de Nova York)

Dirección Jordi Jové

 

© 2021 Esart Galería